dissabte, 17 de desembre de 2011

Jesús Serrano i Jordi Alfonso a Col.legis d'Amposta

 El darrer dimecres dia 14 Jesús Serrano i Jordi Alfonso autor i il.lustrador respectivament del llibre de contes "Els encàrrecs de Miquelet" van visitar el CEIP Miquel Granell d'Amposta acceptant una proposta feta pel seu professorat. Tots dos van passar el matí xerrant sobre el com, el perquè, el quan i de quina manera es fa un llibre de contes a més de parlar sobre la vida quotidiana de l'Amposta de principis del s. XX als gairebé 300 xiquets i xiquetes que van poder gaudir de la xerrada-col.loqui amb els autors del llibre que van quedar encantats amb l'experiència.

 El dia següent en Jesús Serrano va acudir al CEIP Soriano Montagut on va mantenir una agradable xerrada responent a les preguntes que va fer-li l'alumnat de segon curs, uns potencials periodistes que van tractar d'esbrinar tot el possible de la vida de Miquelet Setencàrrecs, la granota Teresina i del propi Jesús.
  
     Aquestes experiències d'apropament del món de l'escriptura a l'alumnat de les escoles resulten força enriquidores per a les dues bandes i tant en Jesús com en Jordi es mostren encantats de fer-les i esperen poder repetir-es ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada