divendres, 4 de maig del 2012

Miquelet Setencàrrecs Pregoner de la Festa del Mercat


Miquelet Setencàrrecs: Un personatge de conte serà el pregoner de la "IV Festa del Mercat  a la Plaça d'Amposta"

    Efectivament, l'enginyós personatge infantil creat per l'escriptor ampostí Jesús Serrano i magníficament il·lustrat per Jordi Alfonso donarà el tret de sortida als actes de la quarta edició d'aquesta festa que ja comença a esdevenir un clàssic dintre del calendari festiu de les Terres de l'Ebre.
    Malgrat que alguns dels actes ja s'iniciaran el proper divendres 19 de maig, el gruix d'activitats tindrà lloc el dissabte i el diumenge amb moltíssimes parades al voltant del carrer Major i importants espectacles per tota la ciutat que faran tornar a la capital del Montsià a principis del sele passat.    Miquelet Setencàrrecs és el personatge principal dels llibres "Els encàrrecs de Miquelet" i "Altres encàrrecs de Miquelet", uns reculls de contes lúdico-didàctics que pretenen transportar al lector a l'Amposta de la primera meitat del s. XX sintonitzant d'una manera perfecta amb l'esperit d'Aquesta festa del Mercat a la Plaça.

     A més aquest personatge oferirà gratuïtament als nens i nenes ampostins que vulguin apropar-se el dissabte dia 20 a les 18h al carrer Major un conta-contes a càrrec dels monologuistes locals del grup"Nits d'humor"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada